Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η έκθεση DNA «δείχνει» τις θέσεις των κατηγορούμενων (Video)

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η έκθεση DNA «δείχνει» τις θέσεις των κατηγορούμενων (Video)

Τις ποινικές ευθύνες κάποιων εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ενισχύει η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA, τόσο των θυμάτων όσο και των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξέταση τους τοποθετεί στο σημείο ακριβώς όπου έγινε η δολοφονία με τη σύγκριση των βιολογικών υλικών. Συγκεκριμένα, αποδεικνύει ότι το βιολογικό υλικό του άτυχου 19χρονου εντοπίστηκε εκτός από το δρεπάνι (σ.σ. το φονικό όπλο της επίθεσης) και το πεζοδρόμιο, όπου ήταν πεσμένος ο Άλκης και σε ένα σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Έτσι, οι κατηγορούμενοι με αυτόν τον τρόπο τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στα αυτοκίνητα, σύμφωνα πάντα με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε. Έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ του Κώστα Καντούρη στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος.

Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές από την ανακρίτρια δεν προστίθενται άλλοι εκτός των 12 κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και με αυτές τις ενέργειες έκλεισε η ανακριτική διαδικασία και αναμένεται πλέον η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter