Δολοφονία Άλκη: Στο εδώλιο οι δώδεκα

Δολοφονία Άλκη: Στο εδώλιο οι δώδεκα

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε την παράταση του χρόνου κράτησης των 12 κατηγορουμένων για άλλους 6 μήνες καθώς το εξάμηνο της προσωρινής τους κράτησης συμπληρωνόταν αρχές Αυγούστου. Ανάλογη ήταν και η εισαγγελική πρόταση.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού παραπέμπονται με σκοπό να δικαστούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη για την περίπτωση του Άλκη και σε απόπειρα τέλεσης του ίδιου εγκλήματος για την περίπτωση του πρώτου τραυματισμένου νεαρού. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται δεκτή η εισαγγελική πρόταση.

Υπενθυμίζεται όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ένας εκ των κατηγορουμένων παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού, ενώ οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter