Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ο δράστης «πιάστηκε» σε κάμερα

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ο δράστης «πιάστηκε» σε κάμερα

Θέμα χρόνου είναι πλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία, που είναι στα ίχνη του δράστη, έχει την εικόνα του από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.

Τι “έδειξε” το κινητό της

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», το σήμα εντοπίστηκε στην Ομόνοια, στην οδό Μενάνδρου, αλλά στη συνέχεια χάθηκε, ενδεχομένως διότι ο δράστης κατέστρεψε το κινητό.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν για λίγο το σήμα, καθώς είχαν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η αστυνομία προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο ο δράστης να δολοφόνησε την 32χρονη γυναίκα και στη συνέχεια να προσπάθησε να πουλήσει το κινητό στην Ομόνοια, καθώς στη συγκεκριμένη περιοχή διακινούνται πολλά κλεμμένα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αστυνομικού σαρώνουν την περιοχή, ερευνώντας ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο δράστης να ανήκει στο περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη.

«Αγκάθι» ωστόσο παραμένει η αγριότητα της δολοφονίας, που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο στις ληστείες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter