Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Χρήστης ναρκωτικών ο ένας κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη μητέρα του

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Χρήστης ναρκωτικών ο ένας κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη μητέρα του

Νέα στοιχεία για τους κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, έρχονται στο φως.

Όπως κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου, ο γιος της ήταν χρήστης ναρκωτικών και προσπαθούσε να απεξαρτηθεί.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του φέρεται στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο 21χρονος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό συγκεκριμένα ότι κατά την διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί αρμοδίως για την σύστασή του, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική».

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Στο ίδιο κελί των φυλακών Γρεβενών οι δύο κατηγορούμενοι

Στο μεταξύ, ενώ αρχικά οι δύο κατηγορούμενοι είχε προγραμματιστεί να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia τελικά… μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί στις φυλακές Γρεβενών.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων που μίλησαν στο Kozanimedia, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά (εώς πολύ..) καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο. κάτι που έχει προκαλέσει (όπως είναι λογικό) πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter