Δολοφονία Γιακουμάκη: Αρχίζει σήμερα η δίκη των εννέα κατηγορούμενων

Δολοφονία Γιακουμάκη: Αρχίζει σήμερα η δίκη των εννέα κατηγορούμενων

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Στο εδώλιο κάθονται οι εννέα νεαροί συμφοιτητές του αδικοχαμένου Βαγγέλη οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Κρητικού φοιτητή.

Πρόκειται για έξι νεαρούς από τον νομό Ηρακλείου, έναν από τον νομό Ρεθύμνου, έναν από τα Χανιά ενώ ένας ακόμα διαμένει στην Βόρεια Ελλάδα, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 24 ετών.

Η παραπομπή τους στο εδώλιο αφορά διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής του στην Σχολή όπου επίσης ήταν σπουδαστές οι κατηγορούμενοι. Πρόκειται για περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και είχαν προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης υπήρξε φίλος τους και ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του όπως τους αποδίδεται, ενώ ισχυρίζονται ότι το πραγματικό μπούλινγκ το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Πηγή: cretapost

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter