Δολοφονία Καραϊβάζ: «Φιλικές συνομιλίες» της ΕΛΑΣ με εμπλεκόμενους από τον Σεπτέμβριο;

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Φιλικές συνομιλίες» της ΕΛΑΣ με εμπλεκόμενους από τον Σεπτέμβριο;

Τη στιγμή που οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, οδηγούνται στον ανακριτή αίσθηση προκαλούν νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Τα Νέα».

Δείτε επίσης: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είχαν «φιλικές συνομιλίες» προ 8 μηνών, ήτοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με κεντρικά πρόσωπα για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, προκειμένου να σταματήσουν τα «συμβόλαια θανάτου» στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος. Αξίζει να υπογραμμιστεί πως οι πρώτες δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ ήρθαν δύο ολόκληρα χρόνια μετά το συμβόλαιο θανάτου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, σε «φιλικές» συζητήσεις σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν κληθεί στις αρχές του φθινοπώρου 2022 τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκομένους στη δολοφονία Καραϊβάζ.

Πρόκειται για έναν 40χρονο που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός και έναν 54χρονο που θεωρείται από τους αστυνομικούς ότι πιθανόν ήταν συνδετικός κρίκος με τον εντολέα της επίθεσης, ενώ ερευνάται αν ήταν ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο σκούτερ τύπου Beverly.

Επισημαίνει, δε, ότι οι «προσκλήσεις» προ 8 μηνών στην ΕΛΑΣ δύο τουλάχιστον ποινικών που φέρεται να εμπλέκονται στη δολοφονία Καραϊβάζ έγιναν στο πλαίσιο σχεδίου επαφών στελεχών της ΕΛΑΣ και μελών του οργανωμένου εγκλήματος προκειμένου να κλείσει ο «κύκλος αίματος» στον χώρο της ελληνικής μαφίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter