Δολοφονία Μπερδέση: Στο παρελθόν του 39χρονου αναζητά απαντήσεις η ΕΛΑΣ – Η Αχαΐα, η Βάρη και οι 14 σφαίρες καλάσνικοφ

Δολοφονία Μπερδέση: Στο παρελθόν του 39χρονου αναζητά απαντήσεις η ΕΛΑΣ – Η Αχαΐα, η Βάρη και οι 14 σφαίρες καλάσνικοφ

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει τεθεί το παρελθόν του Τάσου Μπερδέση, του άτυχου 39χρονου ο οποίος, εκτελέστηκε εν ψυχρώ το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα έχει στραφεί και στην πόλη της Πάτρας προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της εκτέλεσης που καταγράφηκε πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την αντίστοιχη στα Σεπόλια.

Δείτε επίσης: Συμβόλαια θανάτου και δολοφονίες μέρα – μεσημέρι εκθέτουν την κυβέρνηση

Ο Τάσος Μπερδέσης, γνωστός πυγμάχος, ήταν το τέταρτο συμβόλαιο θανάτου τον τελευταίο καιρό και το έβδομο του τελευταίου εξαμήνου καθώς είχε στοχοποιηθεί από κάποιους που πλήρωσαν αδρά για να κόψουν το νήμα της ζωής του. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους που γνώριζαν και είχαν μελετήσει τις κινήσεις του 39χρονου πριν στήσουν το καρτέρι θανάτου στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην περιοχή της Βάρης.

Οι δράστες πιθανότατα γνώριζαν πως θα πήγαινε στο γυμναστήριο, πρώτη μέρα επαναλειτουργία τους, μετά την άρση των περιορισμών. Έτσι, τον περίμεναν με ένα πολυτελές SUV και όταν ο Τάσος Μπερδέσης έφτασε και κατέβηκε από το όχημά του άνοιξαν πυρ 14 φορές με καλάσνικοφ.

Το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, βρίσκεται στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της δολοφονίας αλλά και καταθέσεις από το συγγενικό περιβάλλον του θύματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος πυγμάχος ανησυχούσε το τελευταίο διάστημα ενώ εδώ και δύο χρόνια μετακόμισε από την Αχαϊκή πρωτεύουσα στην Αθήνα.

Παρόλο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, και φυλακίστηκε και για τέσσερις μήνες, είχε αθωωθεί από όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες και φέρεται να οπλοφορούσε.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τη βαλλιστική εξέταση από τους κάλυκες του τυφεκίου που χρησιμοποιήθηκε ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το όπλο είναι «καθαρό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter