Δολοφονία Σκαφτούρου: Τον εκτέλεσαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα – Πού αναζητούν τους δράστες οι Αρχές

Δολοφονία Σκαφτούρου:  Τον εκτέλεσαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα – Πού αναζητούν τους δράστες οι Αρχές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου ή αλλιώς του «Θείου Τζο» ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να εκτελεστεί ο Γιάννης Σκαφτούρος ζήτησε η δολοφονία να γίνει μέσα στο σπίτι του θύματος και μάλιστα μπροστά στην οικογένειά του.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι που μπήκαν, το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, στο σπίτι φορούσαν σύμφωνα με μαρτυρίες γάντια, κουκούλες full face και ήταν οπλισμένοι με δυο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Στην επιχείρηση της εκτέλεσης εκτιμάται πως πήραν μέρος τουλάχιστον από τρία έως έξι άτομα και από τη στιγμή που οι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού έως τη στιγμή που του έκοψαν το νήμα της ζωής, δεν πέρασαν περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα.

Βρέθηκε η μηχανή των δραστών της δολοφονίας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ήδη η μία από τις δύο μηχανές που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας. Η μηχανή που εγκατέλειψαν οι εκτελεστές ήταν κλεμμένη εδώ και περίπου έναν χρόνο από την περιοχή του Ασπροπύργου.

Ποιος κρύβεται πίσω από την εκτέλεση

Το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την εντολή να δολοφονηθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος είναι το ερώτημα στο οποίο προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Οι Αρχές επικεντρώνονται στις δραστηριότητες του θύματος τα τελευταία χρόνια, κυρίως μετά την αποφυλάκισή του, δηλαδή από το 2018 και μετά.

Πάντως, το θύμα φαίνεται να είχε πολλά μέτωπα ανοιχτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter