Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ολοκληρώθηκε η ψυχιατρική εξέταση του Παρασκάκη

Η γνωμάτευση της ψυχιατρικής εξέτασης του καθ' ομολογία δολοφόνου της 60χρονης Αμερικανίδας Βιολόγου, Σούζαν Ιτον, Γιάννη Παρασκάκη, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα τον περασμένο Ιούλιο με έδρα το Κολυμπάρι Χανίων.

Ο 27χρονος από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού όπου και υποβλήθηκε σε μία σειρά από ψυχιατρικές εξετάσεις.

Τώρα που η γνωμάτευση ο Παρασχάκης αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Τρίπολης.

«Η διαδικασία έχει γίνει και οι απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμα όμως δεν έχει συνταχθεί το πόρισμα. Αυτό περιμένουμε το οποίο εικάζουμε πως στο άμεσο μέλλον. Θα συνταχθεί και θα μας αποσταλεί προκειμένου να το μελετήσουμε και να συμπεριληφθεί στην δικογραφία», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο συνήγορος του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.

«Δεν έχει γίνει κάποια συμπληρωματική κατάθεση ως προς την αλλαγή της ομολογίας του. Απλώς ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται η πράξη του βιασμού. Χαρακτηριστικά ανέφερε: ‘δεν την άγγιξα καθόλου’», σημείωσε ο κ. Ζέλιος τονίζοντας πως περιμένει το ψυχιατρικό πόρισμα. «Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε να δούμε το ψυχιατρικό πόρισμα ώστε να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα και κυρίως στο κατά πόσο τα λεγόμενά του έχουν κάποια βάση και στη συνέχεια θα κινήσουμε τις διαδικασίες για τη συμπληρωματική κατάθεση», πρόσθεσε.

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader