Δολοφονία στη Μενεμένη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Δολοφονία στη Μενεμένη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί ο 29χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 64χρονου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού, ενώ τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια από την οποία πήρε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη. Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση παραμένει υπό κράτηση.

Ενώπιον της εισαγγελέως φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Ο ψευδής ισχυρισμός του 29χρονου περί διπλής δολοφονίας

Τα προηγούμενα 24ωρα ο 29χρονος είχε προσέλθει πάλι στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ψευδώς, όπως αποδείχθηκε τελικά, ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, όταν εκείνοι αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν και πέταξε τις σορούς τους στο Γαλλικό Ποταμό. Για τον ισχυρισμό αυτό που δεν επιβεβαιώθηκε σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία για ψευδή καταγγελία, πράξη για την οποία καταδικάστηκε, την περασμένη Τρίτη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή. Η αδελφή του, σε δηλώσεις της, ανέφερε ότι προέβη στην καταγγελία αυτή γιατί ήθελε να επιστρέψει στη φυλακή προκειμένου να αποτοξινωθεί. Σημείωσε επίσης ότι ο 29χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ο 29χρονος προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην αστυνομία, όπου ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 64χρονο, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα. Φτάνοντας στο διαμέρισμα επί της οδού Κολοκοτρώνη, κατόπιν υπόδειξης του δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο υπνοδωμάτιο και μέσα σε λίμνη αίματος τον 64χρονο. Ιατροδικαστής κλήθηκε στο σημείο και εξετάζοντας μακροσκοπικά το πτώμα διαπίστωσε ότι έφερε πολλαπλά χτυπήματα και μαχαιριές στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε ένα σφραγισμένο προφυλακτικό και δύο καρφωμένα μαχαίρια σε στρώμα, ενώ στον τοίχο του δωματίου ήταν γραμμένη με αίματα, πιθανότατα με σφουγγάρι, η φράση «Παιδεραστής -1».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter