Δολοφονία στη Μεσαρά: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος

Δολοφονία στη Μεσαρά: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος ομολόγησε ενώπιον της ανακρίτριας τον φόνο του 39χρονου και στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο δράστης οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα, προκειμένου να αποφευχθούν σκηνές λιντσαρίσματος, όπως αυτές που είχα προηγηθεί κατά την σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο 30χρονος συμπατριώτης του που κατηγορείται ότι του έδωσε την κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησε το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο οικονομικούς λόγους και ισχυρίστηκε πως το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.

Αρχικά είχε εμφανιστεί ως μάρτυρας του εγκλήματος, υποστηρίζοντας ότι «άκουσε τους πυροβολισμούς, βγήκε να δει τι συνέβαινε και οι δράστες πυροβόλησαν και προς το μέρος του».

Η ιστορία που παρουσίασε όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς, και στη διάρκεια της ανάκρισης έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter