Δολοφονία στη Νίκαια: Βρέθηκε σημείωμα του δράστη στο αυτοκίνητο – Ποιο ήταν το κίνητρό του

Δολοφονία στη Νίκαια: Βρέθηκε σημείωμα του δράστη στο αυτοκίνητο – Ποιο ήταν το κίνητρό του

Ενα σύντομο σημείωμα στο αυτοκίνητο του 64χρονου που σκότωσε τον άνδρα της κόρης του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στη Νίκαια, εντόπισαν οι αστυνομικοί και όλα δείχνουν πως όλα όσα έχει γράψει ο δράστης ρίχνουν φως στην τραγική αυτή υπόθεση και στα κίνητρα της δολοφονίας.

Ο 64χρονος ταξίδεψε στην Αθήνα με τον εν λόγω αυτοκίνητο. Στο σημείωμα αυτό είχε γράψει «σας γράφω όλους στ’ α@@@@@ μου. Ο,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Σύμφωνα με την εικόνα που έχει πλέον αρχίσει να συμπληρώνεται για την υπόθεση, το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα για να σκοτώσει τον 40χρονο γαμπρό του ήταν η μανία του να «εκδικηθεί» την κόρη του. θεωρούσε ότι όπως εκείνη «του είχε πάρει τη γυναίκα του»- τη μητέρα της, έτσι κι αυτός αποφάσισε να της πάρει τον σύζυγο.

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επί μέρες ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Είχε ταξιδεύσει μέρες πριν από το έγκλημα από τη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσε τις κινήσεις της οικογένειας της κόρης του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν αποδείξεις από μαγαζιά με φαστ φουντ, αλλά και βενζινάδικα της Αττικής που δείχνουν σε ποιες περιοχές είχε κινηθεί πριν το έγκλημα.

Μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο δράστης κακοποιούσε συστηματικά τόσο την πρώην σύζυγό του όσο και την κόρη του.

Οι δύο γυναίκες είχαν διακόψει κάθε επαφή μαζί του και εκείνος εξαπέλυε εναντίον τους απειλές ακόμα και κατά της ζωής τους, αλλά τελικά θύμα της υπόθεσης ήταν ο άνδρας της κόρης του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter