Δολοφονία στη Ραφήνα: Το θύμα φαίνεται πως δεν γνώριζε τους δράστες – Τι ισχυρίστηκαν στις αρχές

Δολοφονία στη Ραφήνα: Το θύμα φαίνεται πως δεν γνώριζε τους δράστες – Τι ισχυρίστηκαν στις αρχές

Απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν τους δύο 24χρονους στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου έξω από μπαρ σε Ραφήνα αναζητούν οι Αρχές.

Τα πρώτα στοιχεία, μάλιστα, δείχνουν ότι το θύμα δεν γνώριζε τους δράστες και όπως προέκυψε από την κατάθεση των δύο κατηγορουμένων, ο 42χρονος έχασε τη ζωή του για ασήμαντη αφορμή.

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν τη Δευτέρα, υποστήριξαν πως ο λόγος που άρχισε ο καβγάς ήταν η σειρά στην τουαλέτα και ένα άγριο βλέμμα, όπως υποστηρίζουν του 42χρονου.

«Σκούντηξε έναν από την παρέα μας που περίμενε τη σειρά του να μπει στην τουαλέτα. Όταν του ζήτησε τον λόγο, τσακώθηκαν. Μετά μας κοίταξε ειρωνικά και άγρια», ήταν τα λόγια του ενός εκ των δραστών στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτά τα δυο περιστατικά ήταν αρκετά για την παρέα των πέντε ατόμων, ώστε να περιμένουν τον 42χρονο στη συνέχεια έξω από το μπαρ και να του επιτεθούν.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε» φέρονται να ισχυρίστηκαν οι δύο συλληφθέντες ενώπιον των αστυνομικών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter