Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο 39χρονος σύντροφος της Μόνικα Γκιους

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο 39χρονος σύντροφος της Μόνικα Γκιους

Παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Αϊντχόφεν της Ολλανδίας ο 39ρονος Ρουμάνος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συντρόφου του στην Κυπαρισσία.

Συγκεκριμένα όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του καταζητούμενου, Βασίλης Νουλέζας, ο 39χρονος, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Αϊντχόφεν.

Ο ίδιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αποτελεί τον βασικό ύποπτο της συγκλονιστικής υπόθεσης που ήρθε στο φως όταν ανακαλύφθηκαν οστά γυναίκας θαμμένα κάτω από τσιμέντο στο σπίτι που διέμενε ο ίδιος με τη σύντροφό του, η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η άτυχη Μόνικα Γκιους εντοπίστηκε νεκρή την 1η Σεπτέμβρη τσιμεντωμένη μέσα σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία. Το πτώμα της 42χρονης βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και η ταυτότητά της βρέθηκε μετά από ταυτοποίηση γενετικού υλικού.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε εμβρυϊκή στάση και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων, ενώ όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν ότι η νεκρή ήταν η γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι που βρέθηκε ο σκελετός. Οι υποψίες της αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter