Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Παρανόησαν οι γονείς μου, ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό» – Τα πρώτα λόγια της 39χρονης (Video)

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Παρανόησαν οι γονείς μου, ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό» – Τα πρώτα λόγια της 39χρονης (Video)

Νέα εξέλιξη για τη δολοφονία που συγκλόνισε την Χαλκίδα.

Η 39χρονη κατηγορούμενη μίλησε μέσα από τα κρατητήρια, διαψεύδοντας τα όσα ανέφεραν στις τηλεοπτικές κάμερες, σχετικά με φερόμενο βιασμό της από τον 43χρονο ξυλογουργό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», η 39χρονη είπε ότι: «οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, τους μίλησα απλά για ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη πριν 15χρόνια χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό. Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ΄ ιδίαν. Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο για μένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον Ανακριτή».

Η 39χρονη απάντησε στα όσα είχε δηλώσει στο Star ο πατέρας της, ο οποίος είχε αναφέρει πως η 39χρονη του είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν τι είχε συμβεί. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης, έσπευσε να διαψεύσει τα λεγόμενα του πατέρα της 39χρονης. Μιλώντας στο e-vima.gr, είπε ότι «πότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός».

Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο δικηγόρος της 39χρονης, Θέμης Κωντσιλίδης, ανέφερε ότι η ίδια είναι σε κατάσταση σοκ και πως δεν έχει μιλήσει. Παράλληλα, χαρακτήρισε από την πλευρά του ως «υπερβολές» ορισμένες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης, έσπευσε να διαψεύσει τα λεγόμενα του πατέρα της 39χρονης. Μιλώντας στο e-vima.gr, είπε ότι «πότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στην Χαλκίδα: Τα μηνύματα και οι κλήσεις στο «μικροσκόπιο» των αρχών – Τι ισχυρίζονται οι δικηγόροι (Videos)

Χαλκίδα: Τι ζήτησε η 39χρονη από τους αστυνομικούς – H αποκάλυψη της οικογένειας του θύματος

Προθεσμία για να απολογηθεί η 39χρονη για τον φόνο στη Χαλκίδα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter