Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Κατέθεσε ο «άνδρας με την κίτρινη μπλούζα»

Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Κατέθεσε ο «άνδρας με την κίτρινη μπλούζα»

Κατέθεσε στις αρχές ο «άνδρας με την κίτρινη μπλούζα», ο οποίος και τελικά εντοπίστηκε, μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο.

Σύμφωνα με το news247.gr, μετά την ταυτοποίηση του άντρα από τις αρχές, ο 44χρονος τόνισε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν σε θέση να διαπράξει ληστεία ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη στην κατάσταση που ήταν, παράλληλα όμως ήταν και ιδιαίτερα επιεικής για τη στάση της ΕΛΑΣ στο όλο ζήτημα.

Η κατάθεσή του βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων και εξετάζεται ενδελεχώς αφού δίνει επιπλέον στοιχεία στην ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, αλλά και να φέρει στο φως η πολυεθνική διεπιστημονική ομάδα Forensic Architecture το σχετικό υλικό, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική κινητοποίηση και να βρεθεί από τις αρχές ο μάρτυρας-κλειδί.

Πρόκειται για έναν 44χρονο, ο οποίος δήλωνε επιτηδευματίας και φερόταν ότι είχε πέντε γραφεία ταξιδίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ειδικευόταν, αναφέρουν οι πληροφορίες, στα ταξίδια σε πόλεις της Τουρκίας και ιδίως στην Κωνσταντινούπολη όπου έχει γεννηθεί. Αν και φέρει τουρκικό όνομα, καθώς ο πατέρας του είναι Τούρκος, εκείνος χρησιμοποιεί το επώνυμο της Ελληνίδας μητέρας του.

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ταυτοποιήθηκε ο «άνδρας με το κίτρινο μπλουζάκι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter