Δολοφονίας Δώρας Ζέμπερη: Αναβιώνει στο Εφετείο η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Δολοφονίας Δώρας Ζέμπερη: Αναβιώνει στο Εφετείο η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Ξεκινάει και πάλι σήμερα, Τετάρτη η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών τον Οκτώβριο του 2017.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου κάθεται ο 60χρονος κατηγορούμενος Μανώλης Σοροπίδης, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυο φορές ισόβια και επιπλέον εννέα μήνες για την δολοφονία της αδικοχαμένης κοπέλας. Ο κατηγορούμενος αν και αρχικά ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης κοππέλας στη συνέχεια, με υπόμνημα του, υιοθέτησε ένα νέο αφήγημα ισχυριζόμενος πως οι πρωταγωνιστές κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ο 60χρονος επέμενε μέχρι την καταδίκη του ότι δεν σκότωσε αλλά τραυμάτισε την 32χρονη στην προσπάθεια του να της κλέψει την τσάντα.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, δυο άτομα του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ αλλά και ναρκωτικά με αντάλλαγμα την τσάντα και πως ήθελαν να την σκοτώσουν λόγω των υποθέσεων που χειριζόταν ως εφοριακός. Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου δεν κρίθηκαν αξιόπιστοι από τις αρμόδιες αρχές με αποτέλεσμα, τελικά, να καθίσει μόνος στο εδώλιο και να καταδικαστεί πρωτοδίκως για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοφορίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter