Δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων χούλιγκαν στον αγώνα πόλο γυναικών, Ολυμπιακός-Γλυφάδα! (Photos)

Δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων χούλιγκαν στον αγώνα πόλο γυναικών, Ολυμπιακός-Γλυφάδα! (Photos)

Σκηνές τρόμου πριν λίγη ώρα εκτυλίχθηκαν στο κολυμβητήριο Πειραιά («Παπαστράτειο»), κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα, όταν ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων και κρανοφόρων εισέβαλε στις εξέδρες τρία λεπτά πριν τη λήξη του γ’ οκταλέπτου, διέκοψαν (οριστικά) το παιχνίδι και ορισμένοι εξ αυτών επιτέθηκαν με μαχαίρια σε φίλους των γηπεδούχων που ήταν στις εξέδρες!

Στην αναμέτρηση δεν υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους χούλιγκανς να κάνουν ό,τι ζημιές ήθελαν. Στο «Παπαστράτειο» υπήρχαν λίγοι οπαδοί του Ολυμπιακού, κυρίως γυναίκες και παιδιά, που έτρεχαν να σωθούν. Πληροφορίες μαρτύρων αναφέρουν ότι μαχαιρώθηκε ένας μεσήλικας στο πόδι.

Όπως τονίζει σε δημοσίευμα του το fosonline.gr, το σημερινό περιστατικό θεωρείται από φίλους των «ερυθροελύξων» ότι είναι αντίποινα για επεισόδια που είχαν γίνει προ λίγων ημερών, σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Δυτική Αττική, αφού οι κουκουλοφόροι φώναξαν κατά την αποχώρηση τους «West block», που είναι και το όνομα του συγκεκριμένου συνδέσμου.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο Νικόλας Δεληγιάννης, εκ του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού που ήταν στο κολυμβητήριο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter