Γκρεμίζουν με συνοπτικές διαδικασίες το ΕΣΥ

Γκρεμίζουν με συνοπτικές διαδικασίες το ΕΣΥ

Ούτε ένα κόμμα δεν ξεφεύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη από το προεκλογικό της πρόγραμμα. Μέσα σε δυόμιση χρόνια κατάφερε με τη βοήθεια της πανδημίας του κορονοϊού να αποδομήσει το ΕΣΥ που είχε στηθεί με τα χρήματα των ελλήνων πολιτών.

Την ώρα που η μετάλλαξη «Ομικρον» με τη βοήθεια της «Δέλτα» κάνουν πάρτι στη χώρα με εκατοντάδες διασωληνωμένους ασθενείς και με καθημερινά τριψήφιους θανάτους ο υπουργός Υγείας προωθεί συγχωνεύσεις και ιδιωτικοποιήσεις νοσοκομείων, απολύσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών ενώ εγκαταλείπει τις δημόσιες θεραπευτικές δομές που λειτουργούν στα όριά τους αποτελώντας κίνδυνο-θάνατο για ασθενείς και προσωπικό.

Απόλυτος στόχος του κυβερνητικού σχεδίου η άλωση της δημόσιας υγείας από τους ιδιώτες. Αλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει πει καθαρά: Οι ιδιώτες να προσφέρουν μόνο μηχανήματα εντός των κρατικών δομών και το δημόσιο να πληρώνει εξετάσεις και υπαλλήλους. Και πηγαίνοντάς το ακόμη πιο πέρα υποστήριξε ότι στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με τους ιδιωτικούς τομογράφους θα εργάζονται δημόσιοι υπάλληλοι.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δολοφονεί με συνοπτικές διαδικασίες το ΕΣΥ με την κάλυψη των καλοπληρωμένων από αυτήν Μέσων Ενημέρωσης.
Οι μέχρι τώρα αντιδράσεις υγειονομικών και κομμάτων δεν έχουν αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία, η οποία θα ξυπνήσει ένα πρωί, και απ’ ότι φαίνεται πολύ σύντομα, με ένα πλήρως αναξιόπιστο σύστημα υγείας και με κυρίαρχο τον ιδιωτικό τομέα.

Το σχέδιο Μητσοτάκη-Πλεύρη έχει αρχίσει να ενεργοποιείται. Ηδη οι γιατροί-βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν ενημερωθεί.

Η ελληνική κοινωνία πρέπει να ξυπνήσει. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της μεταπολίτευσης βρίσκεται υπό κατεδάφιση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είμαστε στο «και πέντε» για να σταματήσει αυτό το έγκλημα.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter