Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

ΔΟΛ:Τιμωρία σε όσους έχουν κάνει επίσχεση - Αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

Σε μια πρωτοφανή κίνηση εκδίκησης προχώρησε η διοίκηση του ΔΟΛ. Άφησε απλήρωτους όσους εργαζόμενους είχαν κάνει επίσχεση εργασίας - το ύστατο δικαίωμα των εργαζομένων μιας επιχείρησης που δεν τους καταβάλλει τη μισθοδοσία τους!

Την «πρωτοφανή συμπεριφορά», της διοίκησης του ΔΟΛ, να αφήσει απλήρωτους εργαζομένους επειδή άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης για τις αποδοχές που τους οφείλονται, στηλιτεύει η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, επισημαίνει προς τη διοίκηση του ΔΟΛ, ότι «δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων, όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους δίνουν καθημερινά τη μάχη για την ενημέρωση, και με τις δικές τους δυνάμεις άνοιξαν πάλι οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.