Domino… προστίμων: Έξι πρόστιμα για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας

Domino… προστίμων: Έξι πρόστιμα για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας

Την Κυριακή των εκλογών #erxetai_pizza μας… πληροφόρησε με σχετική ανάρτηση στο Twitter η Dominos Pizza, με σαφές σεξιστικό υπονοούμενο εμπνευσμένο από τα τρολ της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: Αισχρή διαφήμιση με… Dominos αντιδράσεων

Μετά την κατακραυγή η εταιρεία, που χρησιμοποίησε φτηνά σεξουαλικά υπονοούμενα… γηπεδικού επιπέδου, απέσυρε την καμπάνια της. Μάλιστα, με νεότερο tweet, και φωτογραφία σε γκρι φόντο, μας ενημέρωσε πως: «δεν ακολουθεί πολιτική διαφήμιση», υποστηρίζοντας ότι το hashtag trend πήρε «λάθος τροπή». Έτσι, ανακοίνωσαν πως διακόπτουν την καμπάνια «αφού η Domino’s ουδέποτε θα αναμειχθεί με πολιτικά θέματα».

Δείτε επίσης: Το Domino των αντιδράσεων διέκοψε τη… «διαφήμιση»!

Ωστόσο, ακόμα και ο πιο καλόπιστος δυσκολεύεται να πειστεί από τη δικαιολογία της εταιρείας αν αναλογιστεί πως το τελευταίο διάστημα το ΣΕΠΕ έχει επιβάλει έξι πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ στην εταιρεία Dominos. Όλα για παραβάσεις εργατικής νομοθεσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, τα πέντε αφορούσαν περιπτώσεις υπαλλήλων που εργάζονταν εκτός ωραρίου και μία γιατί δεν είχαν καθίσματα για τους ταμίες οι οποίοι αναγκάζονταν να δουλεύουν όρθιοι. 

Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να εξάγει το συμπέρασμα, με βάση τα παραπάνω στοιχεία, ότι η εταιρία δείχνει την προτίμησή της σε όσους θεωρούν ότι η εργατική νομοθεσία δεν πρέπει να «ψαλιδίζει» την… «άριστη» επιχειρηματικότητα, όπως εξάλλου έχει «αναδείξει» ως σημαία ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter