Δώρα Αυγέρη: Γιατί ένας-ένας «την έχουν κάνει» από το υπουργείο Υγείας;

Δώρα Αυγέρη: Γιατί ένας-ένας «την έχουν κάνει» από το υπουργείο Υγείας;

Την παραίτηση Αρκουμανέα σχολιάζει η Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη με δήλωσή της. Η Βουλευτής Θεσσαλονίκης, πριν από δύο μέρες είχε ζητήσει στη Βουλή από τον Υπουργό Υγείας να απαντήσει αν ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ τελούσε υπό παραίτηση, παίρνοντας την απάντηση ότι δεν είχε λάβει έγγραφη παραίτηση.

Τελικά, όπως αναφέρει, αυτή ανακοινώθηκε λίγες ώρες αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στη Βουλή. “Στις δύο σελίδες της παραίτησης εξηγεί ότι τα έκανε όλα ορθά, αλλά δεν λέει γιατί φεύγει”, αναφέρει Η Δώρα Αυγέρη διερωτάται γιατί ένας-ένας αποχωρούν από το Υπουργείο Υγείας εφόσον όλα έχουν γίνει σωστά από την κυβέρνηση, υπονοώντας ότι, με την παραίτηση Αρκουμανέα, όλοι όσοι έχουν διαχειριστεί την πανδημία από οποιοδήποτε πόστο, δεν βρίσκονται πλέον στη θέση τους.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Όταν πριν από μέρες ρωτούσαμε τον κ. Πλεύρη στη Βουλή αν ισχύουν τα περί παραίτησης του επικεφαλής του ΕΟΔΥ, ο νέος Υπουργός Υγείας έλεγε ότι δεν έχει λάβει έγγραφη παραίτηση και ότι δεν ασχολείται με δημοσιεύματα.
Τελικά και καπνός υπήρχε και φωτιά.

Ο κ. Αρκουμανέας γνωστοποίησε την παραίτησή του σήμερα Σάββατο, βγάζοντας τον κ. Πλεύρη από τη δύσκολη θέση να μας αντιμετωπίσει στη Βουλή, καθώς μέχρι αργά χθες το βράδυ συζητούσαμε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Εκεί θα του θέταμε το εξής, πολύ απλό, ερώτημα:

Στις δυο σελίδες παραίτησης, ο κ. Αρκουμανέας λέει ότι τα έκανε όλα τέλεια, αλλά δεν λέει τίποτα γιατί φεύγει! Τελικά αφού η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα τόσο καλά, γιατί ένας-ένας την έχουν κάνει από το υπουργείο Υγείας;

Πηγή:tvxs.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter