Δούρου: Για ακόμα μία φορά ο Πατούλης ακύρωσε τηλεοπτικό debate

Δούρου: Για ακόμα μία φορά ο Πατούλης ακύρωσε τηλεοπτικό debate

Για «συστηματική υπεκφυγή, της κατά πρόσωπο δημόσιας αντιπαράθεσης» με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, κατηγορεί η «Δύναμη Ζωής» τον έτερο υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργο Πατούλη, με αφορμή ακύρωση σημερινού debate στο Blue Sky, «κρυπτόμενος πίσω από αβάσιμες δικαιολογίες», όπως σχολιάζει η παράταξη.

Όπως συγκεκριμένα ενημερώνει με ανακοίνωσή της η παράταξη, ο κ. Πατούλης, επικαλέστηκε «… ανύπαρκτη διακαναλική συνέντευξη, ζητώντας να γίνουν παράλληλες εμφανίσεις των δύο υποψηφίων δηλαδή να εμφανιστεί μόνος του, σε έναν μονόλογο», αναφέρει η «Δύναμη Ζωής», σημειώνοντας ότι ο ίδιος είχε «εδώ και μέρες αποδεχθεί την πρόταση του ‘Άκη Παυλόπουλου και του καναλιού για τη συμμετοχή του σε debate με την περιφερειάρχη Αττικής για σήμερα το βράδυ και ο τηλεοπτικός σταθμός “έτρεχε” και το σχετικό τρέιλερ».

Με τη διαπίστωση ότι «για μια ακόμη φορά ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, κ. Γ. Πατούλης αποφεύγει την κατά πρόσωπο αντιπαράθεση, στη βάση θέσεων και προγραμμάτων, με την περιφερειάρχη, η «Δύναμη Ζωής» διερωτάται εάν η τακτική του «συνάδει με τους κανόνες του δημόσιου διαλόγου;» όπως είθισται και πράττουν οι αντίπαλοι π.χ. ο Κ. Μπακογιάννης με τον Ν. Ηλιόπουλο;

Σύμφωνα με τη «Δύναμη Ζωής»:

• Δεν είχε εμφανιστεί στο debate στον Αθήνα 9,84.

• Δεν είχε εμφανιστεί στο debate στο One TV.

• Κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να αποκλείονται από τα debates οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

• Αρνήθηκε να πάρει μέρος με τη Ρένα Δούρου στο Facebook, σε έναν αδιαμεσολάβητο ζωντανό διάλογο με τους πολίτες, για όλα τα ζητήματα συμπεριλαμβανομένων των εθνικών τραγωδιών, τις οποίες έχει εργαλειοποιήσει ο κ. Πατούλης για ψηφοθηρικούς λόγους.

• Και σήμερα, δραπετεύει και από το Blue Sky. 

Η «Δύναμη Ζωής», ενημερώνει πως με επιστολή προς τη Δημόσια Τηλεόραση, ζητά τη διοργάνωση κατ’ αντιπαράθεση συζήτησης στη βάση θέσεων και προγραμμάτων μεταξύ των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής καθώς ο διάλογος αυτός «αποτελεί στοιχείο της δημοκρατικής λειτουργίας και προϋπόθεση για να μπορέσουν οι πολίτες να επιτελέσουν, με πλήρη ενημέρωση και γνώση, το δημοκρατικό τους καθήκον».

Επίσης η παράταξη της Ρ. Δούρου θεωρεί «προφανές» ότι ο κ. Πατούλης «διέπεται από πολιτική δειλία και τελεί υπό πολιτική σύγχυση» καθώς «έπεσαν έξω» οι πολιτικοί του προϊστάμενοι που τον είχαν διαβεβαιώσει πως με την «ανοχή στη χυδαιότητα, το ψέμα και τη φυγομαχία, θα κέρδιζε τις εκλογές από την Α’ Κυριακή, ή ότι θα πήγαινε στη Β’ με αντίπαλο τον κ. Σγουρό».

«Οι πολίτες και οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής», καταλήγει η ανακοίνωση, «πήγαν κόντρα στις “προβλέψεις” και αποφάσισαν ο συνδυασμός “Δύναμη Ζωής” και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου να διεκδικήσουν το δικαίωμα μίας νέας εντολής προκειμένου να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που γίνεται εδώ και 5 χρόνια για να αλλάξει το πρόσωπο, ο χαρακτήρας και η δυναμική της Περιφέρειας Αττικής, με 1.250 έργα, σε 360 ανοικτά εργοτάξια και δεκάδες χιλιάδες εργάτες και εργαζόμενους να τρώνε ψωμί».

Κλείνει δε με την ερώτηση: «Θα βρείτε το θάρρος να αναμετρηθείτε κ. Πατούλη;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter