Δούρου: Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπήρξε Novartis όπως δεν υπήρξε Siemens

Δούρου: Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπήρξε Novartis όπως δεν υπήρξε Siemens

“Είμαι σίγουρη ότι θέμα της υποκλαπείσας συνομιλίας θα συντηρηθεί από τη ΝΔ γιατί τα ζόρια είναι τεράστια και θα πρέπει να συνεχιστεί ο αντιπερισπασμός με όλα τα μέσα. Όμως στο τέλος, δεν θα είναι θέμα του Τσίπρα ή του Παππά, θα είναι πρώτα και κύρια του κ. Μητσοτάκη. Και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου όταν ακούω τη σημερινή κυβέρνηση να προσπαθεί να μας πει ότι δεν υπήρξε Νοβάρτις όπως δεν υπήρξε και Ζίμενς”. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της σήμερα στο ραδιόφωνο RealFM και τους δημοσιογράφους Γ. Παγάνη και Αν. Γιάμαλη.

“Στη ΝΔ ή έχουν τελειώσει το Κολάμπια και το Χάρβαρντ ή κάποιο ελληνικό φροντιστήριο αγγλικών” συνέχισε η ίδια, προσθέτοντας : “θυμάμαι με πόσο μένος με είχαν αντιμετωπίσει, με αφορμή ότι ήμουν “governor” γιατί δεν ήξεραν ότι στα αγγλικά σημαίνει “περιφερειάρχης”. Τώρα μπερδεύουμε τους “officers”, τους “officials”, στο τέλος θα μας πουν ότι ήσαν οι καθαρίστριες των υπουργείων!”

Η Ρένα Δούρου παρατήρησε ότι “ενώ ζητάμε τη δημοσίευση της λίστας του “Μένουμε Σπίτι”, αυτή καθυστερεί γιατί μάλλον μαγειρεύεται”.

Αναφερόμενη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια υπογράμμισε ότι “ήταν πολύ σημαντική, όχι για το πώς διεξήχθη – ήσαν χαμηλοί οι τόνοι και δεν επικεντρώθηκε στο θέμα Παππά – αλλά για το ότι έγινε διάλογος για τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ και τον μετασχηματισμό του στη μαζική, δημοκρατική, προοδευτική, αριστερή παράταξη που χρειάζεται ο τόπος επειδή ακριβώς αντιμετωπίζει και κρίση δημοκρατίας, πολιτικού συστήματος και βέβαια οικονομική κρίση”. Η Ρ. Δούρου προσέθεσε ότι στη συνεδρίαση “έγιναν σημαντικά βήματα, τόσο σε σχέση με το όνομα όσο και ως προς τους άξονες και τις προτεραιότητες όπως τα ανέφερε στην πρωτομιλία και το κλείσιμό του ο Αλέξης Τσίπρας”.

“Χρειαζόμαστε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας. Έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία και από τα λάθη και από τις κατακτήσεις” συνέχισε η ίδια προσθέτοντας ότι επιμένει “σε αυτό που είπε ο πρόεδρός μας στην πρωτολογία του όταν έθεσε την περιβαλλοντική διάσταση που οφείλει να διαπερνά το σύνολο του προγράμματος και των προτάσεών μας γιατί τα ζητήματα της κλιματικής κρίσης δεν αφορούν μόνο την προστασία του περιβάλλοντος, των ζωών και των περιουσιών μας αλλά έχουν να κάνουν και με την οικονομία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter