Δούρου: Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη ότι το έργο Ελευσίνα-Υλίκη υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττική

Δούρου: Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη ότι το έργο Ελευσίνα-Υλίκη υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττική

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε η Ρένα Δούρου τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για το έργο Ελευσίνα-Υλίκη, αναφέροντας ότι «θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής».

«Είναι μάλλον σαν το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το οποίο επίσης εξήγγειλε ότι θα υλοποιήσει άμα τη ανάληψη των καθηκόντων του…», πρόσθεσε η περιφερειάρχης Αττικής.

Ειδικότερα, σε δήλωση που έκανε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Δούρου ανέφερε: «η αλήθεια είναι ότι με έκπληξη, για να μην πω για άλλα συναισθήματα, άκουσα σήμερα τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξαγγέλλει ένα έργο, αυτό της Ελευσίνας-Υλίκης, για το οποίο τον καλώ μαζί με τους συνεργάτες του που τον συμβούλεψαν, να το επισκεφτούμε από κοινού μια και πρέπει να σας πω ότι τα πρώτα 17 χιλιόμετρα εξ’ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής υλοποιούνται, κόστος έργου 75 εκατ. ευρώ και η Περιφέρεια διατίθεται να αναλάβει και το υπόλοιπο του έργου, δηλαδή από το 17ο χιλιόμετρο ως το 43ο».

Πρόσθεσε ότι «η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί αυτό το πολύ δύσκολο έργο για τους οδηγούς, γνωρίζουν όλοι πόσο κακό οδικό δίκτυο ήταν, με ίδιους πόρους, δεν προβλέπονται διόδια και βέβαια δεν προσφεύγουμε στο ιδιωτικό κεφάλαιο, στον ιδιωτικό δανεισμό». «Ήταν ένα όραμα του Δοξιάδη», συνέχισε, «που θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής. Είναι μάλλον σαν το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το οποίο επίσης εξήγγειλε ότι θα υλοποιήσει άμα τη ανάληψη των καθηκόντων του…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter