Δούρου: Tα πεπραγμένα Πατούλη τα ζήσαμε όταν το Μαρούσι έγινε μια… απέραντη πισίνα

Δούρου: Tα πεπραγμένα Πατούλη τα ζήσαμε όταν το Μαρούσι έγινε μια… απέραντη πισίνα

«Εμείς δεν ήρθαμε για να παίξουμε μουσικές καρέκλες. Δεν πρέπει να αφήσουμε τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της πατρίδας μας να πέσει στα χέρια όσων την είχαν και την αγνοούσαν, ή στα χέρια του δημάρχου Αμαρουσίου, η υποψηφιότητα του οποίου αποτελεί προϊόν εσωκομματικού εκβιασμού στη ΝΔ, ενώ τα πεπραγμένα του τα ζήσαμε το καλοκαίρι, όταν το Μαρούσι έγινε μια… απέραντη πισίνα», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα, σε συνέντευξή της σήμερα στην ΕΡΤ, στην εκπομπή «Επτά» και τη δημοσιογράφο Βάλια Πετούρη.

Η Περιφερειάρχης, στο πλαίσιο της εκπομπής, παρουσίασε το πολιτικό πλαίσιο της υποψηφιότητάς της, σε συνδυασμό με τον στρατηγικό σχεδιασμό της για την επόμενη μέρα, καθώς και το διακύβευμα τόσο των αυτοδιοικητικών εκλογών όσο και των ευρωεκλογών.

Η Περιφερειάρχης Αττικής έθεσε επί τάπητος τα ιστορικά διλήμματα ενώπιον των οποίων βρίσκονται οι ευρωπαϊκοί λαοί, στις κάλπες της 26ης Μαΐου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ίδια παρουσίασε συνοπτικά προωθητικές δράσεις και έργα απτού αποτελέσματος στο λεκανοπέδιο της Αττικής, επί δικής της θητείας, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και κοινωνικής απήχησης.

Τέλος, η Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο δέος της οδύνης για τις εθνικές τραγωδίες στη Μάνδρα και το Μάτι, παρέθεσε τη δική της οπτική για τη δικαστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, και προέτρεψε το πολιτικό προσωπικό και όσους αρθρώνουν πολιτικό λόγο, να αποφεύγουν τη φορτισμένη ρητορική και την καπήλευση του πένθους όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπους, και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter