Δούρου: Υποκριτική η στάση Μητσοτάκη σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση των «Λιπασμάτων»

Δούρου: Υποκριτική η στάση Μητσοτάκη σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση των «Λιπασμάτων»

«Να καπηλευθεί για ψηφοθηρικούς λόγους», τους αγώνες δεκαετιών των πολιτών που δικαίωσε η σημερινή κυβέρνηση και υλοποιεί προς όφελος τους η Περιφέρεια Αττικής, υποκρύπτει η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στον υπό ανάπλαση χώρο των «Λιπασμάτων» στη Δραπετσώνα, σημειώνει σε δήλωση της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αναφορικά με τη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο χώρο.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή της η κ Δούρου χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «όψιμο υποστηρικτή» της αξιοποίησης της λιμενικής έκτασης των Λιπασμάτων προς όφελος της κοινωνίας – μια υπόθεση που, όπως επισημαίνει, υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και για τη δικαίωση της εργάζεται με συνέπεια η σημερινή περιφερειακή Αρχή της Αττικής, σε συνεργασία με τον δήμο και τους πολίτες.

Η κ. Δούρου υπενθυμίζει ότι η ΝΔ είχε προβάλει ισχυρές διαφωνίες για την ικανοποίηση αυτού του διαχρονικού αιτήματος των πολιτών και της Τ.Α., κάτι που «προφανώς στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του, ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι οι πολίτες έχουν ξεχάσει». Προσθέτει δε, ότι ο κ Μητσοτάκης «αγνοεί ή υποκρίνεται ότι αγνοεί, την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου μετά από εισήγηση της διοίκησης της Δύναμης Ζωής, για την απαλλοτρίωση των 204 στρεμμάτων της έκτασης που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα – μαζί με τις εκτάσεις που έχουν παραχωρηθεί στον δήμο και αποτελούν την αφετηρία για τη δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου, ενός χώρου αναψυχής και ανάσας για τους κατοίκους».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΝΔ αγνοεί τα πεπραγμένα της Περιφέρειας Αττικής: πρόσφατα εξήγγειλε τον αυτοκινητόδρομο Υλίκης – Ελευσίνας, που υλοποιεί ήδη με ίδιους πόρους η Περιφέρεια Αττικής», αναφέρει επίσης η περιφερειάρχης Αττικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter