«Δράκος των Εξαρχείων»: Καρέ καρέ και… τέταρτη επίθεση του άνδρα που παραμένει ακόμα ασύλληπτος (Video)

«Δράκος των Εξαρχείων»: Καρέ καρέ και… τέταρτη επίθεση του άνδρα που παραμένει ακόμα ασύλληπτος (Video)

Ασύλληπτος παραμένει ο άνδρας που επιτίθεται σε γυναίκες τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ ένα ακόμα βίντεο – ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου ο επωνομαζόμενος ως «δράκος» των Εξαρχείων πραγματοποίησε το πρώτο του χτύπημα εναντίον ενός 13χρονου κοριτσιού στην οδό Βαλτετσίου ενώ δύο ημέρες αργότερα επιτέθηκε σε δύο γυναίκες με διαφορά 10 λεπτών.

Δείτε επίσης: Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη – Βίντεο ντοκουμέντο

Ωστόσο, νέο βίντεο δείχνει μία ακόμα επίθεση, την τέταρτη. Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mega, ο άντρας, που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν, βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται ενώ λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Εν συνεχεία ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Για καλή της τύχη συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να κυνηγά τον δράστη, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «Δράκου» στα Εξάρχεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter