«Δράκος του Πειραιά»: Συγκλονίζει ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη – «Θα πέθαινε – Η αστυνομία μου έλεγε να μην ανοίξω» (Video)

«Δράκος του Πειραιά»: Συγκλονίζει ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη – «Θα πέθαινε – Η αστυνομία μου έλεγε να μην ανοίξω» (Video)

Ο άνθρωπος που, βοήθησε την 20χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε την επίθεση του 28χρονου «δράκου του Πειραιά» στη Νίκαια, μίλησε για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Ο ίδιος περιέγραψε τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 20χρονη. «Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως και την είδα την κοπέλα χτυπημένη, “τι έγινε” κτλ, “μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει”, και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι.‘Αστυνομία γρήγορα κτλ. Λέω “την έχει χτυπήσει άσχημα”, βγαίνω έξω, της λέω “έλα γρήγορα μέσα”, είπε στο Mega ο άνθρωπος που άκουσε τις φωνές της και κατέβηκε να τη βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο: Η 20χρονη πάλεψε με τον 28χρονο «δράκο του Πειραιά» – Η στιγμή μετά την επίθεση

«Η αστυνομία μου έλεγε από μέσα “μην ανοίγεις, μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα”. Του λέω “δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω”. Εγώ τους είπα καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter