Δράμα: Ο δήμος ξοδεύει 174.000 για τη διοργάνωση της… Ονειρούπολης την ώρα που το νοσοκομείο καταρρέει

Δράμα: Ο δήμος ξοδεύει 174.000 για τη διοργάνωση της… Ονειρούπολης την ώρα που το νοσοκομείο καταρρέει

Η Δράμα είναι μια από τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας που δοκιμάζεται έντονα από τον κορονοϊό με το νοσοκομείο να είναι ασφυκτικά γεμάτο και τα κρούσματα δεκάδες. 

Ακόμα όμως και σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση, με τους ασθενείς να μη βρίσκουν ΜΕΘ να νοσηλευτούν με αποτέλεσμα να διακομίζονται σε νοσοκομεία των Αθηνών, ο Δήμος Δράμας φαίνεται πως αποφάσισε να δαπανήσει χρήματα για τη διοργάνωση της φετινής Ονειρούπολης και μάλιστα ενώ βρισκόμαστε σε lockdown και δεν πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα proinos-typos.gr ο «γαλάζιος» δήμαρχος της Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος σχεδιάζει να δαπανήσει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 174.000 ευρώ για την διοργάνωση της φετινής Ονειρούπολης, ώστε να υπάρξει ένας σχετικός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος με αρκετά φωτάκια για τον στολισμό της πόλης, την ώρα που ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι μεγάλες.

Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και κάτοικοι της Δράμας αντιδρούν στην απόφαση αυτή και θεωρούν παράλογο να ξοδευτούν τόσα χρήματα για έναν τέτοιο σκοπό. Ζητούν λοιπόν, να διατεθεί το ποσό αυτό για την υποστήριξη του νοσοκομείου της Δράμας και του προσωπικού. Μάλιστα έχουν δημιουργήσει και σχετικό ψήφισμα στην πλατφόρμα “Ψηφίσματα Πολιτών” του Avaaz.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter