Δραματικές εξελίξεις: Κλείνει από Δευτέρα ο ΔΟΛ

Δραματικές εξελίξεις: Κλείνει από Δευτέρα ο ΔΟΛ

Κλείνουν από Δευτέρα, όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του ΔΟΛ.Θα σιγήσει και ο ραδιοφωνικός σταθμός Βήμα FM. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο και με πρωτοβουλία ποιου ελήφθη η απόφαση.

Κάποιες πληροφορίες, που όμως δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη μετά την απόρριψη από τις τράπεζες, της πρότασης του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για εξαγορά του ΔΟΛ. Κάποιες άλλες αναφέρουν, πάντως, πως πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκεται βαθύ παρασκήνιο με στόχο την άσκηση ισχυρότατης πίεσης, με αιχμή του δόρατος τους εκατοντάδες εργαζομένους που κινδυνεύουν σε λίγες ώρες να βρεθούν στο δρόμο.

Να σημειωθεί ότι μόλις προ ημερών ο Σταύρος Ψυχάρης και αφού ρόλο κλειδί στον Οργανισμό είχε αναλάβει το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, στο κύριο άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Βήµα εισέρχεται από σήµερα σε µία νέα περίοδο, η οποία θα φέρει µεταβολές στο περιεχόµενο και στη διάταξη της ύλης του, βάζοντας στόχο την πρώτη θέση “στη μάχη των ιδεών και πρώτο στη μάχη στη μάχη των ειδήσεων».

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter