Η δραματική στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο εγκλωβίστηκε στον Βόλο: «Ανεβαίνει συνεχώς η στάθμη του νερού» (Video)

Η δραματική στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο εγκλωβίστηκε στον Βόλο: «Ανεβαίνει συνεχώς η στάθμη του νερού» (Video)

Δραματική είναι η κατάσταση στον Βόλο, όπου σαρώνει η κακοκαιρία Daniel, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός κτηνοτρόφου, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του, ενώ υπάρχει και ένας αγνοούμενος.

Στο μεταξύ, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel με τις ισχυρές βροχές, το χαλάζι και τους κεραυνούς εγκλωβίστηκε δημοσιογράφος του Alpha την ώρα που προσπαθούσε να καλύψει τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η δημοσιογράφος μαζί με το συνεργείο αναγκάστηκε να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, καθώς η κακοκαιρία Daniel συνέχιζε το «σφυροκόπημά» της. Η ίδια εμφανώς αγχωμένη ανέφερε πως:

«Με τη βοήθεια του εικονολήπτη βλέπετε τα δέντρα που έχουν σπάσει, έχουν κλείσει τον δρόμο και την κολώνα της ΔΕΗ που έχει σπάσει και αυτή. Εδώ βρισκόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους, πίσω μας, οι οποίοι είναι ακινητοποιημένοι. Γίνονται προσπάθειες και έχουμε προειδοποιήσει την Πυροσβεστική να έρθει να βγούμε, γιατί η στάθμη του νερού ανεβαίνει διαρκώς»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter