Δραματικό μήνυμα Ζαββού: Δίνουμε μάχη προ του αναχώματος – Να παράσχουν ρευστότητα οι τράπεζες

Σε δραματικούς τόνους ο υφυπουργός Οικονομικών έκανε λόγο στη Βουλή για μάχη προ του αναχώματος για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, καλώντας τις τράπεζες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

O Γιώργος Ζαββός κάλεσε τις τράπεζες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διοχετεύσουν τάχιστα ρευστότητα στην πραγματική οικονομία προκειμένου να αποφευχθούν τα λουκέτα στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία.

«Οι τράπεζες πρέπει να παράσχουν τη ρευστότητα σε πολύ μικρούς χρόνους στην πραγματική οικονομία γιατί δίνουμε μάχη προ του αναχώματος, να κρατηθούν όρθιες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» είπε και πρόσθεσε: «Δίνει τη μάχη όλη η κυβέρνηση και οι τράπεζες έχουν να διαδραματίσουν έναν νέο σημαντικό ρόλο ως όχημα και ιμάντας μεταβίβασης της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.