ΔΣΑ: Απαγόρευσαν στους δικηγόρους να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο

ΔΣΑ: Απαγόρευσαν στους δικηγόρους να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Γραμματέας του ΔΣΑ Μ. Καλατζόπουλος, ο οποίος σε ενημέρωσή του αναφέρει ότι οι αρχές απαγόρευσαν στους εκπροσώπους του δικηγορικού σώματος να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο, παρά το γεγονός ότι τήρησαν τον περιορισμό της αστυνομικής διάταξης.

«Τηρώντας και τον περιορισμό της αστυνομικής διάταξης (ανεξαρτήτως αν προσωπικά διαφωνώ με αυτή) προβήκαμε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λάβει χώρα η κατάθεση του στεφάνου. Παρά ταύτα μόλις ενημερώθηκα ότι απαγορεύθηκε στους εκπροσώπους του δικηγορικού σώματος να καταθέσουν στεφάνι. Θεωρώ ότι έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία, την ιστορία και τους αγώνες του σώματος», αναφέρει ο κ. Καλατζόπουλος.

Την ενημέρωση του γραμματέα του ΔΣΑ, έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, κάνοντας λόγο για «αυταρχικό κατήφορο Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση Καμπαγιάννη

«Για να καταλάβουμε το μέγεθος του αυταρχικού κατήφορου του καθεστώτος Μητσοτάκη:

Η ενημέρωση είναι από τον γενικό γραμματέα του ΔΣΑ Μ. Καλαντζόπουλο.

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών μαζί με εκπρόσωπο της Ολομέλειας επρόκειτο σήμερα να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο, ως ελαχιστο φορο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο. Τηρώντας και τον περιορισμό της αστυνομικής διάταξης (ανεξαρτήτως αν προσωπικά διαφωνώ με αυτή) προβήκαμε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λάβει χώρα η κατάθεση του στεφάνου. Παρά ταύτα μόλις ενημερώθηκα ότι απαγορεύθηκε στους εκπροσώπους του δικηγορικού σώματος να καταθέσουν στεφάνι. Θεωρώ ότι έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία, την ιστορία και τους αγώνες του σώματος. Και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η Ολομέλεια οφειλουν να δράσουν άμεσα καταδικάζοντας απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές”.».

_x000D_

Για να καταλάβουμε το μέγεθος του αυταρχικού κατήφορου του καθεστώτος Μητσοτάκη:_x000D_
_x000D_
Η ενημέρωση είναι από τον γενικό…

Δημοσιεύτηκε από Thanasis Kampagiannis στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter