Δώνης: «Έχω μείνει έκπληκτος με τους παίκτες μου»

Δώνης: «Έχω μείνει έκπληκτος με τους παίκτες μου»

Tο πέμπτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην περίοδο της προετοιμασίας τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο ματς με την ολλανδική Μπρέντα ο Γιώργος Δώνης έκανε πολλές δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Από τους πράσινους έλειπαν οι τραυματίες Κουρμπέλης και Μπουζούκης, ενώ ο Μολό είναι ανέτοιμος και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα λεπτό.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε πολύ όμορφο γήπεδο. Είδαμε τα πράγματα που θέλουμε μεσοεπιθετικά. Είναι δύσκολο γιατί είχαμε τα προβλήματα με τους Μπουζούκη, Κουρμπέλη ενώ και ο Δώνης είχε παίξει 70 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι. Έπρεπε να βρούμε λύσεις στην μεσαία γραμμή. Πέρα από τις 15 ημέρες της προετοιμασίας, ήταν ένα πολύ ωραίο διάστημα εκπαίδευσης στο οποίο έχουμε γυμναστεί καλά. Έχουμε βάλει τις πρώτες βάσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ για να έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού», ο οποίος πρόσθεσε: «Περίμενα ότι θα είμαστε πολύ βελτιωμένοι ατομικά και ομαδικά. Οι παίκτες μου έχουν δείξει τέτοιο επαγγελματισμό από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα μέχρι σήμερα που έχω μείνει έκπληκτος».

Ο Δώνης αναφερόμενος στις μεταγραφές, είπε: «Δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο βαθμό ετοιμότητας να είναι 2-3 βδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε μία πολύ δυνατή 20άδα. Δυσκολευόμαστε στην μεταγραφή μέσου και κεντρικού αμυντικού, ελπίζουμε να ολοκληρωθεί το παζλ στο επόμενο διάστημα. Είναι σημαντικό να βρούμε το κομμάτι που θέλουμε».

ΜΠΡΕΝΤΑ: Όλιχ, Ριέρα, Μονσάλβ, Σούτεν, Βεσούρεν, Ελ Αλουσί, Στόκερς, Φιλίποβιτς, Μασάρτ, Φαν Ντερ Γκάαγκ (85′ Φαν Χόιντονγκ), Κουντιμπάνα (79′ Αζαγκούρι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης (65′ Χριστογεώργος), Γιόχανσον (65′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (65′ Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (77′ Θεοχάρης), Δώνης (46′ Νούνες), Κολοβός (73′ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης (65′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (73′ Αλεξανδρόπουλος), Μακέντα (73′ Βέργος), Κόναν (46′ Ζαχίντ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter