Δώνης οργισμένος: «Υπάρχει συμμορία εναντίον του Παναθηναϊκού»

Δώνης οργισμένος: «Υπάρχει συμμορία εναντίον του Παναθηναϊκού»

Φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού από την διαιτησία του αγώνα (αποβλήθηκε στο φινάλε γιατί έσπρωξε τον 4ο διαιτητή) έκανε λόγο για “συμμορία” που δρα σε βάρος της ομάδας του.

«Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, έχουμε πολύ μεγάλη πρόοδο» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ελληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Με την ΑΕΛ έγιναν περίεργα πράγματα, παρότι παίξαμε πολύ καλά. Η ομάδα συνεχίζει την πρόοδό της και αυτό για το πρότζεκτ είναι πολύ καλό. Εμένα με νοιάζει κατά πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δεν με νοιάζει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει μία συμμορία που είναι εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν σέβονται την προσπάθειά μας. Από πού να ξεκινήσω κι από πού να σταματήσω. Δεχόμαστε γκολ από τη Λαμία, παρότι έχει προηγηθεί πέναλτι υπέρ μας. Κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη, παρότι είναι κόκκινηΜπουνιά του Ουάρντα, δεν ήταν πολύ δυνατή, αλλάζουν οι κανονισμοί.

Πάμε στην Ξάνθη, γκολ κανονικό εμείς, δεν το μετράνε. Μας κάνουν σεμινάρια οι Έλληνες διαιτητές και μας λένε πως όταν ένα γκολ διαμορφώνει αποτέλεσμα, πρέπει να πάνε στο VAR, όπως έγινε και σήμερα. Φταίει η διοίκηση, να στήνει τους διαιτητές για να συμπεριφέρονται σωστά; Υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που έχει βάλει 70.000.000 ευρώ. Κι εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς. Είμαστε άνθρωποι.

 Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να βγούμε 3οι ή 4οι. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω απ’ την ομάδα. Σταματήστε και οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού να συσπειρωθούν δίπλα στην ομάδα. Δεν θα σηκώσει ο Παναθηναϊκός κεφάλι αν Οι γιοι μου απ’ την στιγμή που ξυπνάνε είναι ντυμένοι στα πράσινα. Να αφήσουμε την εσωστρέφεια και να στηρίξουμε την ομάδα οι Παναθηναϊκοί”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter