Δώρα Ζέμπερη: Τα λάθη του δολοφόνου – Οι ματωμένες χαρτοπετσέτες και το DNA του στα νύχια της άτυχης κοπέλας (Video)

Δώρα Ζέμπερη: Τα λάθη του δολοφόνου – Οι ματωμένες χαρτοπετσέτες και το DNA του στα νύχια της άτυχης κοπέλας (Video)

Απίστευτα αντριχιαστικές λεπτομέρειες έδωσε στη δημοσιότητα Ελληνική αστυνομία για τον εντοπισμό, που οδήγησε στη σύλληψη, του στυγερού δολοφόνου της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης,ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε το βιολογικό υλικό του δράστη σε δύο χαρτοπετσέτες που ήταν εμποτισμένες με αίμα της άτυχης Δώρας και οι οποίες ήταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

Ο δράστης, που είναι τοξικομανής, φεύγοντας από το κοιμητήριο – πήδηξε από τη μάντρα και πέταξε το μαχαίρι και την ματωμένη του μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, καθώς και την τσάντα του θύματος, για την οποία επέστρεψε αργότερα και την έκαψε.

Στη συνέχεια πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας για να πωλήσει το κινητό τηλέφωνο, έναντι 20 ευρώ, όπου εντοπίστηκε και το στίγμα του. Το γεγονός ότι δεν απενεργοποίησε από την αρχή το κινητό της κοπέλας ήταν και το πρώτο του λάθος το οποίο όμως αποτέλεσε «κλειδί» για τον εντοπισμό του. Επίσης, παλεύοντας με την άτυχη εφοριακό άφησε το γενετικό του υλικό στα νύχια της.

Κλιμάκια αστυνομικών εντόπισαν το κατάστημα στο οποίο πούλησε ο 58χρονος το κινητό το οποίο βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Αφού έλεγξαν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, «απομόνωσαν» τη φωτογραφία του υπόπτου.

Όσοι γνωρίζουν τον 58χρονο δράστη, υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε πολλά πάρε – δώσε με την αστυνομία. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος που ζει μέσα στην παρανομία και ο οποίος έχει κάνει φυλακή για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά.   

Δείτε τις δηλώσεις του Δ/ντή Ασφάλειας Αττικής & του Εκπροσώπου Τύπου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter