Δώρα ζωής και μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του άτυχου 13χρονου ποδηλάτη από την Πρέβεζα

Δώρα ζωής και μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του άτυχου 13χρονου ποδηλάτη από την Πρέβεζα

Έχασαν το δεκατριάχρονο αγγελούδι τους αλλά βρήκαν την δύναμη και το κουράγιο να χαρίσουν χαμόγελα σε άλλους συνανθρώπους μας. Ο 13χρονος μετά το τροχαίο που είχε στην Πρέβεζα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόωρα και απρόσμενα έχασε την μάχη βυθίζοντας την οικογένειά του σε βαρύ πένθος. Παρόλα αυτά, οι γονείς του βρήκαν την δύναμη και το κουράγιο και προχώρησαν σε μία ύψιστη προσφορά αγάπης. Δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους ώστε να δώσουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Η διαδικασία της λήψης ολοκληρώθηκε το Σάββατο λίγο μετά τις δέκα το πρωί.

Οι νεφροί, το ήπαρ και οι πνεύμονες του 13χρονου δίνουν ζωή σε ασθενείς που υπομονετικά περίμεναν σε Ελλάδα και Γερμανία.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του δότη και την ευχαριστούμε δημόσια για το μεγαλείο ψυχής την ώρα της οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου διότι με την πράξη δωρεάς έδωσε ελπίδα και ζωή σε πάσχοντες συνανθρώπους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Βαγγέλης Καρβούνης.

Κανένας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στον πόνο της οικογένειας αλλά και στο μεγαλείο της ψυχής τους!

Πηγή epiruspost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter