Από την Εθνική Λυρική Σκηνή

Δωρεάν 1.500 θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή του «Nabucco» στο Ηρώδειο

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα διαθέσει 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή τής όπερας «Nabucco» του Τζουζέππε Βέρντι, την Τρίτη 29 Μαΐου, στις 21:00, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Με τον «Nabucco», μία από τις δημοφιλέστερες όπερες του Βέρντι, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, (1η, 3, 6, και 8 Ιουνίου 2018), με μία νέα εντυπωσιακή παραγωγή, σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν, σκηνοθεσία Λέο Μουσκάτο, με τον κορυφαίο Έλληνα βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά στον ομώνυμο ρόλο. Ο «Ναμπούκκο» θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες όπερες του Τζουζέππε Βέρντι και θεωρείται ως η όπερα που ανέδειξε τον Βέρντι στη θέση του σημαντικότερου Ιταλού συνθέτη του 19ου αιώνα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο μετατράπηκε σε σύμβολο του αγώνα για την ενοποίηση της Ιταλίας.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή του «Nabucco» -με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας- θα πραγματοποιηθεί στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα - Τηλ. κέντρο: 2130885700), τις εξής ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 24 Μαΐου, από τις 12:00 έως τις 18:00.

Παρασκευή 25 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 16:00.

Σημειώνεται, ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως δύο εισιτήρια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.