Δωρεάν μέχρι τις 25 Μαρτίου το «Football Manager 2020» (Photo)

Δωρεάν μέχρι τις 25 Μαρτίου το «Football Manager 2020» (Photo)
Πηγή φωτογραφίας: Twitter Football Manager

Οι «προπονητές» του υπολογιστή έχουν έναν παραπάνω λόγο να «μείνουν σπίτι», καθώς υπάρχει πλέον η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο δημοφιλές game μέσω της πλατφόρμας του Steam.

Το Football Manager αποτελεί μία από τις αγαπημένες συνήθειες των ποδοσφαιρόφιλων gamers, οι οποίοι -για πάνω από δύο δεκαετίες- φορούν τη… στολή του προπονητή και καθοδηγούν την ομάδα των ονείρων τους μέχρι την κορυφή.

Εφόσον τις τελευταίες ημέρες καλούμαστε να «μείνουμε σπίτι», για να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορονοϊού, ο διαθέσιμος χρόνος για gaming έχει αυξηθεί. Μέσω του επίσημου λογαριασμού του παιχνιδιού στο Twitter έγινε γνωστό ότι όσοι επιθυμούν (και διαθέτουν PC ή Mac) θα μπορούν να παίξουν δωρεάν μέχρι τις 25 Μαρτίου, μέσω της σελίδας του Steam.

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ειδική προσφορά, μπαίνετε στη σελίδα του steam, το κατεβάζετε και κάνετε εγγραφή. Εντός της εφαρμογής θα βρείτε το πλαίσιο που αφορά του Football Manager 2020 και αφορά την εξαήμερη προσφορά. Το μόνο που έχετε να κάνετε από εκεί και έπειτα είναι ένα απλό… κλικ.

Και καλή απόλαυση!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter