Δωρεάν οι ταινίες της StraDa Films

Δωρεάν οι ταινίες της StraDa Films

H εταιρεία διανομής StraDa Films ειδικεύεται στις ανεξάρτητες ταινίες και τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό προφίλ με βραβευμένα φιλμ καταξιωμένων δημιουργών. Ο «Χωρισμός» του ιρανού Ασγκάρ Φαραντί, το «Ida» αλλά και ο «Ψυχρός πόλεμος» του Πάβελ Παβλικόφκσι είναι κάποιες από αυτές, ενώ δική της ήταν και η διανομή του φιλμ του Σύλλα Τζουμέρκα «Το θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών».

Από τις 31 Οκτωβρίου και μέσα από το site της, η StraDa Films, www.stradafilms.gr, προσφέρει στο κοινό, χωρίς συνδρομή, όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της. Με δυνατότητα θέασης για συγκεκριμένο ή και για απεριόριστο διάστημα.

Η έναρξη έγινε με τις τρεις ταινίες του Σύλλα Τζουμέρκα καθώς εκτός του φιλμ ««Το θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών», προβλήθηκαν και οι πρώτες του ταινίες «Χώρα προέλευσης» και «Η έκρηξη». Προσβάσιμες πλέον για το κοινό είναι και οι ταινίες του Πάβελ Παβλικόφκσι «Ida» και «Ψυχρός πόλεμος», ένα αριστουργηματικό δράμα πάνω στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο και μια αισθηματική τραγωδία που βασίζεται στη ζωή των γονιών του πολωνού σκηνοθέτη. Επίσης στο σάιτ της ελληνικής εταιρείας διανομής θα βρείτε και δύο ακόμη ελληνικά φιλμ που ξεχώρισαν την τελευταία διετία. 

Ο «Οίκτος» του Μπάμπη Μακρίδη ξεκίνησε τη δυναμική της πορεία από το Φεστιβάλ SUNDANCE στο τμήμα World Cinema Dramatic Competition και συνέχισε με μεγάλη επιτυχία στα Φεστιβάλ ανά τον κόσμο (Ρότερνταμ, Οδησσός, Βαλέτα κλπ). Πρόκειται για μια ταινία με θέμα την σχέση των ανθρώπων απέναντι στην δυστυχία και στο κομμάτι που αυτή αναμιγνύεται με την ευτυχία, με μια σπουδαία ερμηνεία από τον Γιάννη Δρακόπουλο. 

Το «Άφτερλωβ» είναι το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του ταλαντούχου σκηνοθέτη Στέργιου Πάσχου, με επιτυχημένη πορεία σε διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ, (βραβείο Καλύτερης Ταινίας από την Επιτροπή Νέων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο). Μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν. Που αποκλεισμένοι, έγκλειστοι και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, ξεκινούν με αθωότητα, αμηχανία και γενναιότητα, ένα ταξίδι εξερεύνησης όλων εκείνων που τους ενώνουν αλλά και αυτών που τους χωρίζουν. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter