Δωρέες της ΒΙΑΝΕΞ σε ΑΧΕΠΑ και Νοσοκομείο Σερρών

Δωρέες της ΒΙΑΝΕΞ σε ΑΧΕΠΑ και Νοσοκομείο Σερρών

Την έμπρακτη στήριξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έδειξε η ΒΙΑΝΕΞ, προχωρώντας σε δύο σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση δύο Νοσοκομείων στη Βόρεια Ελλάδα.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου Δ.Σ και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έλαβε χώρα αποστολή τροφίμων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με στόχο τη στήριξή του, αλλά και η δωρεά μόνιτορ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – ΑΧΕΠΑ.

Οι εν λόγω ενέργειες πιστοποίησαν τις δεσμεύσεις της εταιρείας για υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας κι ενώ η χώρα δοκιμάζεται από την έξαρση δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωτοβουλίες για ενίσχυση του ΑΧΕΠΑ και του Νοσοκομείου Σερρών δεν είναι οι πρώτες από πλευράς ΒΙΑΝΕΞ εν μέσω πανδημίας, καθώς η εταιρεία έχει σταθεί αρωγός τόσο στο ΕΣΥ όσο και συνολικά στην κοινωνία από την αρχή αυτής της δοκιμασίας, διαθέτοντας υγειονομικό εξοπλισμό και φαρμακευτικές προμήθειες για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών. Στόχος της ΒΙΑΝΕΞ, που παραμένει σε ετοιμότητα και εγρήγορση αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι η αποστελεσματική συνεισφορά στις ανάγκες της κοινωνίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter