«Δώρο» από την Αούστρια στην ΑΕΚ

«Δώρο» από την Αούστρια στην ΑΕΚ

Η Αούστρια πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τη Ριέκα για την προ δεκαπενθημέρου ήττα στη Βιέννη από τους Κροάτες, επικρατώντας με 4-1 στο στάδιο «Ρουγέβιτσα».

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ προηγήθηκε με τον Πρόκοπ στο 41΄, οι παίκτες του Ματίας Κεκ ισοφάρισαν στο 61΄ με τον Πάβιτσιτς, αλλά ο Πρόκοπ χτύπησε για δεύτερη φορά, σκοράροντας στο επόμενο λεπτό, για να «γράψει» το 1-3 Σερμπέστ στο 73΄ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μονσάιν στο 83΄.

Η Ριέκα τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μίσιτς στο 72΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι Αυστριακοί έφτασαν στους 4 βαθμούς κι ελπίζουν για τη δεύτερη θέση, οι Κροάτες έμειναν στους τρεις και θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, στις 23 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάκομπ Κέλετ (Δανία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 72΄ Μίσιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χέμπερ, Βέσοβιτς – Φρίσενμπιχλερ, Χολτσχάουζερ, Πιρές

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Πούντσετς, Ζούτα, Ζούπαριτς, Μίσιτς, Μπράνταριτς, Ακόστι (55΄ Κβρζιτς), Πάβιτσιτς, Χέμπερ (73΄ Ματέι), Γκόργκον (84΄ Πούλιτς).

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Γκλουχάκοβιτς, Μοχάμεντ, Βέστερμαν, Σάλαμον, Χολτσχάουζερ, Σέρμπεστ, Ταγιούρι (85΄ Σαρκαριά), Πρόκοπ (90΄ Αλχασάν), Πιρές, Φρισενμπίχλερ (70΄ Μονσάιν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter