«Δώρο Μεριά στην Τότεναμ» γράφει ο αγγλικός Τύπος για την ήττα του Ολυμπιακού

«Δώρο Μεριά στην Τότεναμ» γράφει ο αγγλικός Τύπος για την ήττα του Ολυμπιακού

Ο ξένος Τύπος κάνει σήμερα (27/11) ιδιαίτερη αναφορά στο παιδαριώδες λάθος του Γιασίν Μεριά, με το οποίο άλλαξε σε μεγάλο ποσoστό τις συνθήκες του αγώνα Τότεναμ-Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού το δώρο του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού στην Τότεναμ, που δε μπορούσε να βρει διαδρόμους για να σκοράρει με άλλον τρόπο σε βάρος των «ερυθρολεύκων».

Όπως έγραψε το «BBC», «ένα τραγικό λάθος του Μεριά δώρισε στον Ντέλε Άλι ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και επανέφερε στη ζωή την Τότεναμ».

«Χορηγία» Μεριά

Η εφημερίδα «Guardian» αναφέρει: «Το γκολ της Τότεναμ ήταν ευγενική χορηγία του αμυντικού του Ολυμπιακού Γιασίν Μεριά που έκανε ένα τρομερό λάθος».

Τo « Sky Sports» από την πλευρά του σχολίασε: «Η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Μεριά στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη σέντρα του Οριέ, φάση που για ένα αμυντικό θα πρέπει να θεωρείται ρουτίνα».

Στο επίσημο site της, η UEFA τονίζει πως «η γκέλα του Μεριά έδωσε το φιλί της ζωής στην Τότεναμ που επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αμυνόταν εξαιρετικά αλλά έκανε δώρο στα «σπιρούνια» που επέστρεψαν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter