«Δύναμη ζωής»: Να παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές μετά την προβοκάτσια σε βάρος της Ρένας Δούρου

«Δύναμη ζωής»: Να παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές μετά την προβοκάτσια σε βάρος της Ρένας Δούρου

Την άμεση επέμβαση των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, απαιτεί η προβοκάτσια σε βάρος της Ρένας Δούρου που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ με τη μορφή δήθεν μηνυμάτων της με χλευαστικούς στοίχους για την πολύνεκρη τραγωδία του περασμένου καλοκαιριού σε κατοίκους της Αν. Αττικής, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της «Δύναμης Ζωής».

Η παράταξη της περιφερειάρχου καταγγέλλει αυτήν προβοκάτσια που θυμίζει «πρακτικές του παλιού γνωστού παρακράτους, με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα». 

Παράλληλα εκφράζει την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα απαντήσουν με το δικό τους “SMS” στην κάλπη που «θα περιέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου». Κλείνοντας εκτιμάται ως αυτονόητο ότι «οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήδη έχουν συντάξει το κείμενο καταδίκης τέτοιων κακόβουλων ενεργειών».

Διαβάστε επίσης: Η Δούρου καταγγέλλει κακόβουλη και παραπλανητική εκστρατεία με sms, από δήθεν λογαριασμό της

Ανάλογη ήταν και η χθεσινοβραδινή  καταγγελία της Ρένας Δούρου: 

«Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη κακόβουλη εκστρατεία αποστολής ομαδικών sms, που δήθεν προέρχονται από το κινητό μου προς κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, με χυδαίο περιεχόμενο. Πρόκειται για απόπειρα παραπλάνησης των πολιτών και συκοφάντησής μου. Ούτε η Δύναμη Ζωής, ούτε εγώ πρόκειται να καμφθούμε από τέτοιου είδους προβοκάτσια. »

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter