Δυναμική είσοδος της Imperial Tobacco Hellas στην αγορά των προϊόντων νέας γενιάς

Δυναμική είσοδος της Imperial Tobacco Hellas στην αγορά των προϊόντων νέας γενιάς

Η Imperial Tobaccο επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες αγορές για το πρώτο της λανσάρισμα στην ανερχόμενη κατηγορία των προϊόντων νέας γενιάς.  Το προϊόν με το οποίο η Imperial Tobacco κάνει την είσοδό της σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη αγορά είναι αποτέλεσμα πολλών ετών επιστημονικής έρευνας, η οποία μεταφράζεται σε περισσότερα από 1 δις ευρώ παγκοσμίως.

O Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Η Imperial Tobacco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς. Είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες και πρακτικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Για το νέο μας λανσάρισμα θα κάνουμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω ισχυρού προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε χιλιάδες Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets».

H Imperial Tobacco Hellas κατέχει ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με ελληνική Διοίκηση, ο συνολικός αριθμός των χωρών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της φτάνει τις 13, με πιο σημαντικές την Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter