Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 70.000 ευρώ πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 70.000 ευρώ πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τα επεισόδια των οπαδών του πριν τον αγώνα με τον Ιωνικό το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο με βαριά καμπάνα.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (22/10) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, επέβαλε στους “πράσινους” ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ.

Η πειθαρχική επιτροπή έλαβε υπόψη της την έκθεση της αστυνομίας αλλά και το βίντεο από τις κάμερες του γηπέδου και τιμώρησε τον Παναθηναϊκό.

Ετσι οι “πράσινοι” που θα καταθέσουν έφεση, θα αναγκαστούν -αν δεν πέσει η ποινή-να παίξουν χωρίς τους φιλάθλους τους, στις αναμετρήσεις με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) παιχνίδια”.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαρακτήρισε την τιμωρία της «αυστηρή και άδικη απόφαση ενός υπερβολικού νόμου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter