Δύο διακρίσεις για τα Goody’s Burger House στα Retail Business Awards 2020

Τα Goody’s Burger House διακρίθηκαν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες αποσπώντας αντίστοιχα βραβεία στη διοργάνωση Retail Business Awards 2020.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα απέσπασε silver βραβείο στην κατηγορία «Οmni Retailer – Εστίαση» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου, πολυκαναλικού συστήματος αγορών και επικοινωνίας με τους πελάτες της. Το σύστημα αυτό συνδυάζει το φυσικό κατάστημα, το τηλεφωνικό κέντρο και τα online κανάλια (site & app για παραγγελίες), ενώ υποστηρίζεται από σημαντικά εργαλεία, όπως το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα πιστότητας «All Star Club».

Επιπλέον, το γνωστό και μακροβιότερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ArGOODaki, διακρίθηκε αποσπώντας silver βραβείο στην κατηγορία «CSR Retail Strategy» για τη στήριξη του σημαντικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ, μέσω της προσφοράς απαραίτητου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, σε έξι παραρτήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Τα σημαντικά αυτά βραβεία, υπογραμμίζουν δύο θεμελιώδεις άξονες γύρω από τους οποίους επικεντρώνεται διαχρονικά η στρατηγική των Goody’s Burger House: τη διαρκή αναβάθμιση της καταναλωτικής εμπειρίας και τη συνεπή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Από την ίδρυσή τους στα μέσα της δεκαετίας του 1970, τα Goody’s κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά της εστίασης. Σήμερα, με περισσότερα από 120 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα Goody’s Burger House συνεχίζουν να πρωτοπορούν προσφέροντας διαρκώς στους πελάτες τους νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.