Δύο εβδομάδες κράτησε το θαύμα για την Πελώνη

Δύο εβδομάδες κράτησε το θαύμα για την Πελώνη

Για λίγο μονάχα απόλαυσε τη δημοσιότητα της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου η Αριστοτελία Πελώνη.

Μόλις συμπληρώθηκε τυπικά το δεκατετραήμερο της καραντίνας –καθώς η σύζυγός του είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό– ο Στέλιος Πέτσας έσπευσε να ξαναπάρει τη θέση του πίσω από το πόντιουμ της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Στην κ. Πελώνη καταλογίζουν ότι δεν τα πήγε και άριστα και ότι ήταν εμφανής η έλλειψη τηλεοπτικής

αλλά και πολιτικής εμπειρίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία παρουσία της έχασε τα λόγια της ακόμη και όταν ρωτήθηκε πώς έκρινε ο πρωθυπουργός τη μέχρι τότε στάση του Αλέξη Τσίπρα.

Κι εμείς δικαιούμαστε να ρωτήσουμε αν η κ. Πελώνη συμμετείχε στις συσκέψεις στις οποίες επανειλημμένως είχε αξιολογηθεί η στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή όχι.

Αν όχι, γιατί δεν συμμετείχε;

Το αόρατο σώμα αυτής της κοινωνίας

Μαθαίνω ότι η γγ του υπουργείου Εργασίας Αννα Στρατινάκη έχει στο γραφείο της μια καταγγελία του Συντονιστικού Αγώνα των 5.500 νέων πτυχιούχων ΟΑΕΔ. Οι άνθρωποι αυτοί στην επιστολή τους υπενθυμίζουν ότι ανάμεσα σε εκείνες/ους που πλήττονται περισσότερο από αυτή την κατάσταση (την πανδημία) είναι οι άνεργες/οι και ιδιαίτερα οι μακροχρόνια άνεργοι και όσοι/ες χάνουν τη δουλειά τους λόγω λήξης σύμβασης, όπως οι απολυμένες/οι του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ηλικίας 22-29 ετών. «Συνεχίζουμε να αποτελούμε το αόρατο σώμα αυτής της κοινωνίας για το κράτος και την κυβέρνηση» γράφουν χαρακτηριστικά κι έχουν απόλυτο δίκιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter