Δύο εργατικά δυστυχήματα την Κυριακή στη Μαγνησία – Χαλυβουργείο του «τρόμου»

Δύο εργατικά δυστυχήματα την Κυριακή στη Μαγνησία – Χαλυβουργείο του «τρόμου»

Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 9.30 το πρωί της Κυριακής στη Χαλυβουργία Ελλάδος στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου με θύμα έναν εργαζόμενο τη στιγμή που συντηρούσε μηχάνημα του εργοστασίου.

Πρόκειται για έναν άνδρα 42 ετών που ανασύρθηκε νεκρός από μηχάνημα πρέσας της μεγάλης χαλυβουργικής μονάδας που εργαζόταν, την ώρα που ως συντηρητής του μηχανήματος ασχολούνταν με τη συντήρησή του.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η πρέσα, για άγνωστους λόγους, τέθηκε ξαφνικά σε λειτουργία και ενώ ο εργαζόμενος βρισκόταν κάτω από το μηχάνημα με αποτέλεσμα να συνθλιβεί.

Υπενθυμίζεται πώς μόλις πριν από έναν μήνα στο ίδιο χαλυβουργείο του τρόμου, ένας άλλος εργάτης είχε πέσει από την οροφή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ειδικότερα, ο άτυχος εργάτης, ο οποίος απασχολούνταν σε εργολάβο, βρισκόταν στην οροφή του εργοστασίου προσπαθώντας να αλλάξει τους τσίγκους, όταν για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 20 μέτρων.

Νεκρός εργάτης στο Τρίκερι

Νεκρός ανασύρθηκε την Κυριακή 38χρονος εργαζόμενος στο καρνάγιο στο Τρίκερι του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μετά την πλημμύρα, όταν μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει την ζωή του.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter